person_pin Beschrijving

Dag leuke jongens! Mijn naam is Lisa,18jaar en nog niet sexueel actief. Ik heb vernomen dat sex lekker is en daarachter wil ik wet te weten komen. Heb je ervaring en zie je mij zitten , laat het even weten. Graag iemand van de zelfde omgeving om het makkelijk voor beiden te maken.

Is op zoek naar

Heeft geen voorkeuren opgegeven

Jong en no maagd's profiel

Gebruikersnaam: Jong en no maagd
Leeftijd:23
Land:Nederland
Provincie:Zuid-Holland
Geslacht:Vrouw
Haarkleur:Rood

Tags

Rollenspel
Romantisch
Porno kijken
Aftrekken
Lingerie
Onderdanige

Sletten nu te benaderen in de chat

Heyhallohi uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Heyhallohi
Hey allemaal! Ik ben een vrolijke en lieve meid van 19 jaar jong. Ik woon bij mijn ouders in. Ik ben nog student, ik volg een opleiding tot dierenartsassistente. In mijn vrije tijd doe ik aan agility met mijn hond en ben ik gek op fietsen, zwemmen en...
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 22 | Hetero
Amberley uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Amberley
Ik ben net weer single, en dat is bewust gegaan, ik was hem helemaal zat. Ik ben nog wel wat jong,maar heb al best wat ervaring opgedaan in de wereld van de seks.Ik was 15 jaar toen ik voor het eerst een pik bij me naar binnen kreeg, en vanaf dat mom...
AlkmaarAlkmaar, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 21 | Hetero
stoeipoes18 uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
stoeipoes18
Wat erg leuk dat je mijn advertentie leest. ik ben Sabrina een meid met een heel mooi figuur. Moet je eerlijk zegen dat ik een open relatie heb, dus als je als nog interesse in mij heb, laat je dan snel iets weten? Likjes.
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 24 | Bisexueel
Natslipje19 uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Natslipje19
Ik heb geen vriendje en ben 19 jaar en het lijkt mij wel spannend om via deze site in contact te komen. Moet wel eerlijk zeggen dat ik dit nog nooit eerder heb gedaan en ook niet heel ervaren ben maar dat geeft niet toch? Lijkt het jou ook spannend?
HaarlemHaarlem, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 24
AnelsyYoung uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
AnelsyYoung
Een geile dame net als mij kan niet tegen gehouden worden door een partner die niet optimaal zou willen neuken, ik ben vaak genoeg geil en mijn lust naar seks is heel erg groot. Heb iemand nodig die altijd klaar staat voor een potje seks.
HoofddorpHoofddorp, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 22 | Hetero